SSA Base Helsinki -hotelli

Vuoteen 2020 mennessä valmistuvasta SSA Base Helsinki-hotellista löytyy 440 korkeatasoista hotellihuonetta. Hotellihuoneissa hyödynnetään SSA Basen muuntohuonekaluratkaisua. Tästä johtuen hotellia on majoituskäytön lisäksi mahdollista käyttää päivällä myös toimistokäytössä.

Hotelli rakentuu Mannerheimintielle keskuspuiston läheisyyteen lyhyen raitiovaunumatkan päähän Helsingin keskustasta.

Lentokentältä Base-hotellille matka taittuu autolla noin 15 minuutissa. Lähellä sijaitsevat mm. Hartwall-areena, Messukeskus, Olympiastadion, Linnanmäki, Tali golf, Yliopistollinen sairaala ja Oopperatalo.

Lue lisää Base-hotellin sijainnista

Hotellin tilat

Turvallisen ja viihtyisän toimintaympäristön takaamiseksi hotelliin kuuluvat huoneiden lisäksi myös kaikki perinteisen hotellin palvelut – reception, lounge, ravintolat, edustustiloja, pieni kuntosali, kioski ja muita rakennuksen käyttöä palvelevia tiloja, sekä 155 autopaikkaa käsittävä 2-kerroksinen parkkihalli. Hotellin kattokerroksessa sijaitsee sauna- ja kylpylä osasto.

Automatisoitu sisään- ja uloskirjautuminen hoituu ilman vastaanottotiskillä käyntiä. Voit nousta parkkihallista suoraan hissillä kerrokseen, jossa huoneesi sijaitsee. Oven avaaminen hoituu kätevästi avainkoodilla. Base-huoneista ja hotellista löytyy säännöllisesti hotellia käyttäville asiakkaille tärkeää säilytystilaa, joka mahdollistaa henkilökohtaisten tavaroiden säilyttämisen majoittumisten välillä

 

Julkisivu

Julkisivu

Näkymä takapihalta

KOY Base Helsinki rakennus

Hotellirakennus on 7-kerroksinen uudisrakennus. Sisätilan rakenteen muodostavat 2 rakennusta, joiden kerroksissa 2-7 sijaitsevat hotelli/työhuoneet sekä ryhmähuoneet. Aulatilaan muodostuu valoisa ja näyttävä ulkotilan omainen alue.

Hotellin aula

Hotellin aula on monikäyttöinen ja venyy tarvittaessa isoksi auditorioksi.

Neuvottelutilat

Lounge

Hotellin aula

Ravintola

Katsomoportaat ja stage

Katsomoportaat

Aulatilat muodostavat SSA Basen sydämen

Hotellirakennuksen katutason tilat on suunniteltu toimimaan ikäänkuin Baselaisten yhteisenä ”olohuoneena” erinomaisine ravintoloineen ja palveluineen. Kutsu ystäväsi kylään maailman suurimpaan olohuoneeseen! Arkkitehtuurissa kalustus ja aulatilan rytmi jäljittelevät puistomaista tilaa, joka luo puitteet luonteville ihmisten kohtaamisille.

Kattokerroksen terassisaunat

Spa

Nuotiopiiri

Rentoutumisallas

Kattokerroksen saunat talvella

Helsingin parhaat saunat löytyvät Base-hotellin kattokerroksesta

Basen katolla on pääkaupunkiseudun hienoin sauna! Katolta löytyvät mm. rentoutumisallas, nuotiopiiri, naisten ja miesten pukuhuoneet, sisäsaunat ja kaksi terassisaunaa.

Spa/saunaosaston käyttö omistajille on aina ilmaista (1hlö/huone). Omistaessasi esimerkiksi kolme huonetta, sinulla on oikeus kolmen henkilön ilmaiseen Span käyttöön.

Lataa infopaketti SSA Basesta sähköpostiisi

Infopaketista löydät mm. myyntiesitteen, tiedon nykyisestä varaustilanteesta, kauppakirjaluonnoksen maksuerätaulukoineen ja muut olennaiset myyntiasiakirjat.