SSA Base Helsinki-huoneet

Vuoteen 2020 mennessä valmistuvasta SSA Base Helsinki-hotellista löytyy 440 korkeatasoista hotellihuonetta.

Hotellissa on tarjolla kahta erikokoista Base-huonetta; kahden hengen Smart-huoneita ja jopa neljän hengen Large-huoneita. Huoneet on varustettu muuntokalusteilla, joka mahdollistaa huoneen monipuolisen käytön ja nopean muuntumisen. Työnteko ja nukkuminen nivoutuvat näin luontevaksi osaksi huoneen käyttöä ja vaihtuvaa päivärytmiä.

SSA Base -hotellin huoneratkaisu on suunniteltu palvelemaan tasavertaisesti kahta eri toimintoa; työntekoa ja nukkumista. Huoneen tilaratkaisuja on hiottu jo useiden vuosien ajan yhteisten hankkeiden parissa sisustusarkkitehti Minna Hurmeen kanssa. Viimeisten viiden vuoden aikana työstetty miniasuntokonsepti on nyt jalostunut pieneksi hotellihuoneeksi, joka tarjoaa pitkälti samanlaiset puitteet kuin pieni yksiö.

Pöydän sijainti mahdollistaa käytön pöydän molemmilta puolilta ja toimii näin pienenä neuvotteluhuoneena. Seinällä on näyttö työpöydän kohdalla, mutta taittovarren avulla näyttöä on miellyttävä katsoa myös sängystä käsin.

Kylpyhuone on kompakti, sisältäen pienen käsienpesualtaan. Hotellihuoneen puolella on varsinainen allaskaluste peilikaappeineen. Ratkaisu mahdollistaa huoneen monipuolisen käytön useamman henkilön oleskelun aikana. Allaskalusteen ympäriltä löytyvät myös pieni jääkaappi ja kahvin/vedenkeitin.

Huone on pintamateriaaleiltaan ja kiintokalusteratkaisuiltaan käytännöllinen ja helppohoitoinen, ei ylimääräisiä koloja tai jalkoja. Tunnelmaltaan huone on kuin lämminhenkinen pesä, paikka rauhoittumiselle kaupunkikiireen keskelle. Lämpimien sävyjen ja pintojen muodostamasta tilasta on suunniteltu harmoninen ja helposti lähestyttävän kodikas.

Huone muuntautuu joustavasti päivän rytmin mukaan. Selkeä ja moderni tila tarjoaa paikan keskittyneeseen työntekoon, tiiviiseen palaverihetkeen asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, illan rentoutumiseen hyvän akustiikan omaavassa ympäristössä sekä päivän päätteeksi rauhallisen lepohetken.

Base Smart (2hlö) velaton hinta 173 750€

Huone sopii työtilaksi ja majoittumiseen yhdelle tai kahdelle henkilölle.

Base Large (4hlö) velaton hinta 198 750€

Huone sopii työtilaksi tai pieneksi neuvottelutilaksi kahdelle hengelle ja majoittumiseen neljälle hengelle. Huone on varusteltu niin, että pitkäaikaisempikin viipyminen on miellyttävää.

Lataa infopaketti SSA Basesta sähköpostiisi

Infopaketista löydät mm. myyntiesitteen, tiedon nykyisestä varaustilanteesta, kauppakirjaluonnoksen maksuerätaulukoineen ja muut olennaiset myyntiasiakirjat.